Teinivaimon jäävesihaaste reisille – niskaan satoi jotain aivan muuta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teinivaimon titteliä luultavasti koko loppuelämänsä kantava Courtney Stodden erosi viime vuonna vuosikymmeniä vanhemmasta miehestään Doug Hutchinsonista. Povipommi palasi kuitenkin taannoin 54-vuotiaan näyttelijämiehensä kainaloon.

YouTube
YouTube

Monien muiden tähtien tapaan Courtney Stodden on osallistunut sosiaalisessa mediassa viime aikoina suosittuun Ice Bucket -haasteeseen, johon osallistuvien päälle kaadetaan ämpärillinen jääkylmää vettä. Bikineihin sonnustautuneen Courtneyn yllätykseksi sangossa ei kuitenkaan ollut vettä, vaan hän saa päälleen ämpärillisen kaakaota.

Courtney kokeili eron jälkeen myös muita miehiä, kunne totesi, ettei yksikään heistä vedä vertoja herra Hutchinsonille. Kohublondi palasi hiljattain myös julkisuuteen, kun hän osallistui PETA-eläinsuojelujärjestön tilaisuuteen pelkkiin salaatinlehtiin pukeutuneena. 19-vuotias Courtney Stodden on amerikkalainen TV-persoona, joka herätti vuonna 2011 hämmennystä naimalla alaikäisenä näyttelijä Doug Hutchisonin. Krista Keller allekirjoitti tällöin naimaluvan 16-vuotiaalle tyttärelleen.