Komediatähden katse harhautui vierustoverin rintavakoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jason Biggs tunnetaan pääasiassa komediaelokuvien tähtenä, vaikka hän onkin viime aikoina nostanut profiiliaan myös Netflixin menestyssarjassa Orange is the New Black. Eilen hänet kuvattiin HBO-televisikanavan Emmy-gaalaetkoilla Los Angelesissa.

Biggs narahti punaisella matolla siitä, että jäi tuijottamaan naispuolisen kollegansa antavaa rintamusta.

Splash
Splash
Splash
Splash

36-vuotias Jason Biggs on amerikkalainen näyttelijä, joka teki läpimurtonsa vuonna 1999 näytellessään Jim Levensteinin roolia elokuvassa American Pie. Sittemmin hänet on nähty pääasiassa komediaelokuvissa sekä Netflixin menestyssarjassa Orange is the New Black. Biggs kuultiin taannoin ääniroolissa Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat -elokuvassa.