Mykistävä näky! Kolmepäiväinen vauva käyttää tuttipulloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vauvat pärjäävät pelkästään rintamaidolla noin puolivuotiaiksi saakka. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL suosittelee kuitenkin, että imettämistä jatkettaisiin koko ensimmäisen elinvuoden ajan muun lisäravinnon ohella.

YouTube
YouTube

Kaikkien äitien rinnat eivät kuitenkaan tuota maitoa tarpeeksi, ja heillä turvaudutaan korvikkeeseen. Parikymppinen Onyi Chiedozie sai ensimmäiseksi lapsekseen suloisen Amaran. Tuore äiti joutui turvautumaan imettämisen lisäksi myös tuttipullolla annettavaan korvikkeeseen. Uskomatonta on kuitenkin se, että tyttö oppi ottamaan pullon käsiinsä ja pitelemään sitä suullaan jo kolmen päivän ikäisenä. Reipas ja oma-aloitteinen vauva on kerännyt nyt runsaasti palstatilaa maailman medioissa.

Sen lisäksi, että vauva osaa pitää tuttipulloa, panee hän myös sen syrjään vatsan ollessa täynnä. Nyt vauva on kaksi viikkoa vanha ja ravitsee itseään tottunein ottein. Jopa neuvolatädit ovat olleet uutterasta vauvasta kummissaan, eivätkä olleet uskoa tytön tomeruutta todeksi. Amara syntyi normaalipainoisena, Mirror uutisoi.