Miss Espanja tuli kaapista – julkaisi lesborakkaansa kuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Patricia Yurena Rodriguez Alonso voitti Miss Espanja -kilpailut vuosina 2008 ja 2013, ja lisäksi hän sijoittui vuonna 2013 perintöprinsessaksi Miss Universum -kilpailuissa. Nyt 24-vuotias kaunotar on noussut otsikoihin tultuaan ulos kaapista.

Patricia Yurena paljasti julkisesti olevansa lesbo Instagramissa julkaisemassa kuvassaan. Otoksessa missi ja hänen tyttöystävänsä, espanjalainen DJ ja laulajatar Vanesa Klein, makaavat intiimisti sängyllä. Kuvatekstissään Patricia kutsuu itseään ja Vanesaa Romeoksi ja Juliaksi.

Kaapista ulos tuleminen tekee Patriciasta maailman ensimmäisen avoimesti lesbon missin. Paikallisen The Local -lehden mukaan neitokaisen paljastus herättänyt espanjassa positiivisia reaktioita. Patricia Yurenan Instagram-kuva on kerännyt jo yli 8.000 tykkäystä.