Kesha julkaisi topless-kuvan – hiukset sateenkaaren väreissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen poppari Kesha kärsi teininä pahoista ulkonäköönsä kohdistuvista itsetunto-ongelmista, jotka ovat jatkuivat myös myöhemmällä iällä. Ongelmat johtivat anoreksiaan ja bulimiaan, joiden vuoksi nainen vietti taannoin aikaa vieroitusklinikalla Chicagossa.

27-vuotias Kesha on sittemmin palannut julkisuuteen, ja osallistui useiden muiden poppareiden tapaan viikonloppuna järjestettyyn MTV Video Music Awards -gaalajuhlaan. Hiuksensa kirkkailla sateenkaaren väreillä värjännyt laulajatar jakoi Isntagramissa topless-otoksen, jossa hän valmistautuu juhliin.

Kesha tunnettiin aiemmin siitä, että hänen nimessään oli dollarimerkki. Nainen kuitenkin vaihtoi juuri nimensä Ke$hasta tavanomaiseksi Keshaksi. Lisäksi hän julkaisi Instagramissa kuvan, jolla hän kuvaili nykyistä mielentilaansa vahvana. Naisella oli kuvassa paita, jossa luki: ”IMA SURVIVOR”, eli olen selviytyjä.