Suomalainen paloasema julkaisee tyttö- ja poikakalenterin – tässä maistiainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään, että eräs suomalainen yritys päätti poistattaa tyttökalenterit kaikista toimipisteistään, vaikka niissä ei ole yhtään naista töissä. Nyt tulossa olisi uutta kotimaista ripustettavaa, josta riittäisi silmänruokaa sekä miehille että naisille.

Facebook.com/ensihoidonkalenteri2015
Facebook.com/ensihoidonkalenteri2015

Varsinais-Suomen pelastuslaitos julkaisee nimittäin kalenterinsa vuodelle 2015. Kalenterin tekeminen on jo graafista suunnittelua vaille valmis, ja kalenterin pitäisi päästä ihailemaan viimeistään syyskuun lopulla.

Nyt kalenterista on julkaistu Facebookissa maistiainen, jossa poseeraa sairaankuljettaja Oona Niiranen ja Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen ambulanssi EVS1214. Kalenterin hinta on 17 euroa ja sen tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen.