90-vuotias kuuli lapsenlapsensa lesboudesta – reaktio videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanhemman kansan saattaa olla vaikea ymmärtää, että rakastuminen ja yhdessä oleminen ei katso henkilöiden sukupuolta. Vaikka perinteisesti parisuhteessa on nainen ja mies, saattaa moni tuntea enemmän seksuaalista vetovoimaa saman sukupuolen edustajiin. Ilmiötä kutsutaan homoseksuaalisuudeksi.

YouTube
YouTube

Nyt eräs tyttö kertoi isoäidilleen olevansa lesbo. Videolla näytetään, kuinka iäkäs nainen on uutisesta hämmästynyt, eikä meinaa ymmärtää, miten tyttö harrastaa toisen naisen kanssa seksiä. Mummo kysyykin, laittavatko he toistensa kielet vaginaan vai miten he harrastavat seksiä. Sen jälkeen hän tiedustelee, että miksi hän ei ole tiennyt asiasta aiemmin. Tyttö sanoo, että isoäiti on jo 90-vuotias, eikä välttämättä siksi ymmärrä asiaa.

Video on kuvattu sen jälkeen, kun lapsenlapsi on päättänyt mennä rakastamansa naisen kanssa naimisiin. Hän kertoo vihkimisaikeistaan myös isoäidilleen, joka siunailee uutista käsillään pöytää läiskien. Lopulta pöytään nousee homoseksuaalisuuteen aina jostain syystä yhdistetty Jumala-kortti ja tyttö lopettaa kuvaamisen.