Joanna Krupan jäävesihaaste on silkkaa silmänruokaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Real Housewives of Miami -realityohjelmasta tuttu mallikaunotar Joanna Krupa on ollut ohjelman myötä runsaasti otsikoissa suhdesotkujensa merkeissä. Poikkeavista väitteistä huolimatta hänen suhteensa Romain Zagoon on jatkunut, joskin Joanna viihtyy julkisuudessa usein ilman miestään.

YouTube
YouTube

Jäävesihaaste-videoita on nähty sosiaalisessa mediassa jo kyllästymiseen asti, mutta Joanna Krupan osallistuminen tempaukseen kiinnostaa varmasti ainakin monia miespuolisia lukijoita. 35-vuotias tähti nimittäin osallistuu haasteeseen uima-altaassa, päällään erittäin niukat bikinit.

Puolalais-amerikkalainen malli-näyttelijätär Joanna Krupa on nähty useissa televisio-ohjelmissa. Hän on vieraillut Tanssii tähtien kanssa ja Puolan Huippumalli haussa -ohjelmissa. Neidon kerrotaan toivovan perheenlisäystä, ja hänen unelmansa on saada kaksoset, poika ja tyttö. Joanna ja hänen pikkusiskonsa Marta ovat molemmat malleja, ja heidät nimitettiin taannoin maailman seksikkäimmiksi siskoksiksi.