Koira söi emäntänsä kannabiskakkuja – tässä sekava tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahdessa Yhdysvaltojen osavaltiossa, Coloradossa ja Washingtonissa, laillistettiin vuodenvaihteessa kannabiksen viihdekäyttö. Ratkaisulla on ollut odottamattoman hyvät tulokset, sillä se on sekä nostanut huomattavasti verotuloja että siistinyt rikostilastoja ja vähentänyt vankien määrää.

YouTube
YouTube

Viihdekäyttö on siis laillistettu vain kahdessa osavaltiossa. Muissa se on edelleen laitonta, mutta erittäin yleistä. Nyt eräs Michiganin osavaltiossa asuva koiranomistaja on huomannut, että lemmikki kävi nauttimassa hänen kannabiskakkujaan.

Kolmevuotias Thor-niminen pitbull söi noin 20 dollarin edestä kannabista. Action 7 Newsin mukaan naista syytetään nyt videon perusteella eläinrääkkäyksestä, koska hän nauraa videon lopussa. Nainen haluaa kuitenkin korostaa, että tilanteessa ei todellisuudessa ollut mitään hauskaa. Toivottavasti nainen oppi pitämään jatkossa huumeensa poissa koiran ulottuvilta.