Uma Thurman ei myönnä suhdetta Quentin Tarantinoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodin arvostetuimpiin nimiin lukeutuva Quentin Tarantino on urallaan ohjannut lukuisia hittielokuvia. Miehen lempinäyttelijä on kaiketi hänen elokuvissaan päärooleissa nähty Uma Thurman, jota mies on kutsunut muusakseen vuosien ajan. Pariskunnan on huhuttu seurustelevan, mutta kumpikaan ei myönnä asiaa.

44-vuotias Uma Thurman piipahti äskettäin Vs-lehden haastateltavana. Luonnollisesti kaikkia kiinnostaa keväästä saakka vellonut huhu, jonka mukaan näyttelijätär seurustelee 51-vuotiaan ohjaaja Tarantinon kanssa. Nainen ei myöntänyt asiaa, mutta ei myöskään kieltänyt seurustelua. Sen sijaan hän kertoi jutelleensa paria koskevista juoruista ohjaajan kanssa haastattelua edeltävänä iltana.

– Keskustelin meitä koskevista juoruista eilen illalla herra Tarantinon kanssa puhelimessa, ja hän oli ainoastaan vihainen siitä, etten ollut soittanut hänelle jo aiemmin takaisin. Hänen mukaansa lehdistö pitää meitä periaatteessa avioparina. Nauroimme juoruille hysteerisesti, eli suhteemme on edelleen samanlainen kuin aina ennenkin. Pidämme hauskaa, Uma jutteli.

Rohkeimmat ovat epäilleet, että Tarantino on tuntenut syvää rakkautta naista kohtaan pitkään. Uma Thurman purki keväällä kihlauksensa ranskalaisen miljonääri Arpad Bussonin kanssa, ja nainen nähtiin heti Cannesissa tiukasti Tarantinon käsipuolessa. Voimapari on kuitenkin aina tuntenut vetoa toisiinsa, tästä syystä myös heidän yhteiset elokuvaprojektit ovat onnistuneet. Umalla on kolme lasta, vajaa kaksivuotias Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence liitostaan Bussonin kanssa sekä 15-vuotias Maya Ray ja 12-vuotias Levon Roan Ethan Hawken kanssa.