Emma Stone yllätti rohkealla asuvalinnalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Emma Stone nähtiin ensimmäistä kertaa valkokankaalla vuonna 2007 ensi-iltansa saaneessa Superbad-komediassa. Sittemmin tähti on saanut nimeä elokuvien, kuten The Amazing Spider-Man ja Zombieland myötä.

Punahiuksinen 25-vuotias kaunotar ei ole esiintynyt julkisuudessa erityisen paljastavissa vaatteissa. Nyt Emma Stone on kuitenkin näyttäytynyt Venetsian elokuvajuhlilla Birdman-elokuvan ensi-illassa varsin paljastavalla kaula-aukolla varustetussa mekossa.

Emma Stone, eli Emily Jean Stone, on amerikkalainen näyttelijätär ja malli. Hän on toiminut muun muassa Revlonin mainoskasvona. Stone on ollut vuodesta 2011 lähtien parisuhteessa näyttelijä Andrew Garfieldin kanssa. Naisen tunnusomaisen matala ääni johtuu siitä, että hänellä oli vauvana koliikki, jolloin Emma itki jatkuvasti.