Frendit-sarja teki huikean paluun! Jennifer Aniston mykistyi näkemästään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Frendit-komediasarja lukeutuu 1990-luvun suosituimpiin televisiosarjoihin. Tilannekomedisarjassa seurattiin New Yorkissa asuvien nuorten aikuisten elämää ja ihmissuhteita. Tänä vuonna tulee kymmenen vuotta siitä, kun sarjan tekeminen lopetettiin.

YouTube
YouTube

Frendit-sarjan tähtiin lukeutuvat Jennifer Aniston, Courtney Cox ja Lisa Kudrow tekivät taannoin yllättävän paluun rooleihinsa Jimmy Kimmel -ohjelmassa. Jennifer Aniston oli sarjassa vieraana, kun Jimmy Kimmel paljasti olleensa aikoinaan kova Frendit-fani.

Kimmel pyysi Jenniferiä tekemään kanssaan uuden Frendit-jakson, johon näyttelijätär suostuu vastahakoisesti. Sketsissä Jimmy Kimmel esittää Rossin roolia. Tapahtumat eroavat melkoisesti oikeista Frendeistä muun muassa sillä tavalla, että Kimmelin versiossa kaikki sarjan naispäähenkilöt haluavat harrastaa seksiä Rossin kanssa.

Uusimmat