Frendit-sarja teki huikean paluun! Jennifer Aniston mykistyi näkemästään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Frendit-komediasarja lukeutuu 1990-luvun suosituimpiin televisiosarjoihin. Tilannekomedisarjassa seurattiin New Yorkissa asuvien nuorten aikuisten elämää ja ihmissuhteita. Tänä vuonna tulee kymmenen vuotta siitä, kun sarjan tekeminen lopetettiin.

YouTube
YouTube

Frendit-sarjan tähtiin lukeutuvat Jennifer Aniston, Courtney Cox ja Lisa Kudrow tekivät taannoin yllättävän paluun rooleihinsa Jimmy Kimmel -ohjelmassa. Jennifer Aniston oli sarjassa vieraana, kun Jimmy Kimmel paljasti olleensa aikoinaan kova Frendit-fani.

Kimmel pyysi Jenniferiä tekemään kanssaan uuden Frendit-jakson, johon näyttelijätär suostuu vastahakoisesti. Sketsissä Jimmy Kimmel esittää Rossin roolia. Tapahtumat eroavat melkoisesti oikeista Frendeistä muun muassa sillä tavalla, että Kimmelin versiossa kaikki sarjan naispäähenkilöt haluavat harrastaa seksiä Rossin kanssa.