Pizzataksit historiaan – lentävä pizzalaatikko on tässä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olemme uutisoineet tapauksista, joissa ravintolat ovat kuljettaneet pizzan asiakkaiden kotiovelle asti kauko-ohjattavilla UAV-helikoptereilla. Kyseinen innovaatio sai varmasti jo monet ruoan ystävät uskomaan kauniimpaan tulevaisuuteen, mutta nyt kauko-ohjattava pizzakuljetus on viety vieläkin pidemmälle.

YouTube
YouTube

PIzzacopter Prototype -videolla esitellään saksalaisen Dirk Reichin käänteentekevää keksintöä, joka on oikeastaan varsin järjellinen jatkumo pizzaa kuljettaville UAV-koptereille. Tässä tapauksessa erillistä kauko-ohjattavaa kopteria ei nimittäin edes tarvita, vaan pizza lentää laatikkon pohjalla olevien propellien avulla.

Videolla pizza lentää onnistuneesti huoneesta toiseen ja laskeutuu lopulta ruokapöydälle. Jäämme odottamaan, koska ravintolat alkavat toden teolla lanseeraamaan UAV-teknologiaa toimittaakseen ruoan asiakkaidensa kotiovelle.