Miley Cyrus poseeraa karvaisessa uimapuvussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus tunnetaan musiikkinsa lisäksi rääväsuisesta ja rohkeasta imagostaan. Poptähti on kuitenkin osoittanut pystyvänsä kohun herättämisen lisäksi hyviin tekoihin. Parhaillaan hän nimittäin kerää rahaa Los Angelesissa sijaitsevalle kodittomien turvapaikalle.

Nyt 21-vuotias laulajatar nähdään V-lehden tuoreen numeron kannessa. Kuva on yllättävänkin kesy Miley Cyrusin imagoon nähden, mutta erikoisen siitä tekee laulajattaren asuvalinta. Hänellä on nimittäin päällään karvainen uimapuku. Miley tosin jakoi Instagram-tilillään huomattavasti rohkeamman kuvan lehden sisäsivuilta.

Stara kävi taannoin tapaamassa Miley Cyrusia Lontoossa, ja siellä hän pyörsi viimevuotiset puheensa alastomuuden ja seksikkyyden yhteydestä. Naisen Helsingin show on piirtynyt monen fanin verkkokalvoille, ja jotkut hehkuttivat esitystä jopa elämänsä ikimuistoisimmaksi konsertiksi.