Norsu donkkasi pallon koriin – saa ottaa mallia!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka suurikokoisia elefantteja ei nähdä Suomessa, saamme nauttia niiden temmeltämisestä lukuisten verkkovideoiden kautta. Kärsällä varustetut eläimet saattavat ilakoida suuresti ihmisille tarkoitettujen harrastusten parissa puuhastelemisesta, ja nyt elefantit pelasivat koripalloa.

YouTube
YouTube

Suomi valmistautuu parhaillaan Espanjan Bilbaossa pelattaviin koripallon MM-kilpailuihin. Koripallohuuma on näemmän ylttänyt myös Ontarion African Lion Safari Zoo -nimiseen eläintarhaan, jossa elefanteille on järjestetty mahdollisuus kokeilla koripalloa. Videolla näytetään, kuinka kuusivuotias Chuck donkkaa pallon korin.

Norsu toteuttaa korin upeasti kahdella takajalalla seisten. Kerroimme äskettäin kahdesta yli nelikymppisestä elefantista, jotka nauttivat suuresti kuulemastaan viulunsoitosta. Elefantit intoutuivat jopa tanssimaan sävelten tahdissa.