Pikkusiskon muodonmuutos – kuin Kim Kardashian nuorena!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian julkaisee lähiaikoina yli 300 sivuisen kuvakirjan omista selfie-kuvistaan. Kim julkaisee itsestään päivittäin sosiaalisessa mediassa selfie-poseerauskuvia, ja aikoinaan jopa vitsailtiin että Kardashian saisi kuvistaan vaikka kirjan.

Myös Kimin pikkusiskot ovat seuranneet isosiskonsa jalanjälkiä selfie-kuvien innokkaina harrastajina. 17-vuotiaan Kylie Jennerin uutisoitiin taannoin muuttaneen tyyliään goottilaiseen suuntaan, mutta tuoreimpien kuvien perusteella neitokainen ottaa nyt vahvasti mallia isosiskoistaan. Uusissa kuvissaan Kylie Jennerillä nähdään pitkät mustat hiuslisäkkeet, jotka saavat hänet muistuttamaan entistäkin enemmän Kim Kardashianin nuorempaa versiota.

Kardashianin sisarukset päätyivät äskettäin huonoon valoon osoitettuaan huonoa käytöstä MTV Video Music Awards -gaalassa. Tapahtumassa vietettiin hiljaista hetkeä Missourin Ferguronissa poliisin surmaamaksi aseistamattomana joutuneen nuorukaisen muistoksi. Samaan aikaan kamera paljasti Kimin, Kylien ja Kendallin näpytelleen kyllästyneen näköisinä älypuhelimiaan.