Rihanna poseeraa bikineissä luksusjahdin kannella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna nousee tiuhaan tahtiin otsikoihin ulkomusiikillisista syistä, kuten rohkean tyylinsä ansiosta. Taannoin sinkkuelämän pariin palannut laulajatar lomailee parhaillaan etelän auringossa, ja on jakanut reissultaan kuvamateriaalia sosiaalisessa mediassa.

Nyt Rihanna on jälleen muistanut fanejaan uusilla kuumilla otoksilla. Välimerellä matkaava laulajatar jakoi Twitter-tilillään kuvia, joissa hän poseeraa jälleen luksusjahtinsa kannella pinkeissä, erittäin piukoissa bikineissä.

Rihannan suhdesoppaa on käsitelty viime aikoina runsaasti. On-off -poikaystävä Draken mukaan Rihannan itsetunto on kärsinyt vuonna 2009 tapahtuneessa välikohtauksessa, jossa Chris Brown pahoinpiteli hänet. Drake myöntää olevansa raivoissaan erostaan, mutta tottelee Rihannaa pienimmästäkin eleestä kuin koiranpentu. Drake toivoo, että voisi siirtyä elämässään eteenpäin – vaikka Rihanna onkin hänen unelmiensa nainen.