Rita Oran estoton mekko ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulajatar Rita Ora tunnetaan musiikkiuransa lisäksi siitä, että hän seurusteli vielä taannoin konemusiikkitähti Calvin Harrisin kanssa. Pariskunta kuitenkin erosi kesäkuussa. Rita Ora on aikaisemmin yhdistetty muun muassa Bruno Marsiin.

Lukuisten muiden tähtien tapaan Rita Ora osallistui sunnuntaina Los Angelesissa järjestettyyn MTV Video Music Awards -gaalaan. 23-vuotias laulajatar onnistui myös herättämään runsaasti huomiota rohkealla asuvalinnallaan. Ritan päällä nähtiin kirkkaan punainen mekko, joka jätti varsin vähän mielikuvituksen varaan.

Brittiläinen 23-vuotias poplaulaja Rita Ora erosi taannoin DJ-poikaystävästään Calvin Harrisista. Sittemmin pari kuitenkin palasi takaisin yhteen, ja heidät on nähty jälleen yhdessä lukuisissa viihdealan tilaisuuksissa. Ora tullaan näkemään Fifty Shades of Grey -elokuvasarjassa Christian Greyn Mia-sisaren roolissa.