Serena Williams lihaksikkaana kentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tennistähti Serena Williams tunnetaan urheilu-uransa lisäksi myös ulkomuodostaan. Urheilija kiinnostaa kovasti lehdistöä, ja paparazzit tuntuvat seuraavan häntä minne meneekin, vaikka tänä vuonna tähti ei ole ollut yhtä tiuhaan otsikoissa kuin aikaisemmin.

Viime aikoina muun muassa bikineissä poseerannut Serena on nyt kuvattu vaihteeksi myös tenniskentällä, kun hän osallistui 2014 US Open -kilpailuihin New Yorkissa.

Vuonna 1995 tennisuransa aloittanut Serena Williams kertoi taannoin olevansa epävarma kehostaan, koska se ei edusta perinteistä hoikkaa naiskauneutta. Tähti tunnustaa joutuvansa edelleen teeskentelemään itsevarmaa astuessaan esimerkiksi punaiselle matolle paljastavassa asussa. Neito ei kuitenkaan aio viettää elämäänsä dieetillä.