Talossa kummitellut aave oli jotain vielä kammottavampaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ontariossa asuva perhe oli kummastellut asunnostaan kantautuvia ääniä jo tovin. Koska äänet olivat ilmestyneet yhtäkkiä, olettivat he hengen saapuneet taloon kummittelemaan. Oudot äänet jatkuivat pian kaatuilevilla lampuilla ja maahan pudonneilla laseilla.

YouTube
YouTube

Eräänä päivänä Rachel Leck ja hänen 10-vuotias poikansa Xavier astuivat olohuoneeseen aikeenaan katsoa televisiosta baseball-peliä. Simcoe County Online -julkaisun mukaan äiti oli istunut sohvalle ja pian poika oli huomannut naisen vieressä käärmeen. Molemmat aloittivat hurjan huudon pelästyneinä, sillä kyseessä ei ollut pienin mahdollinen matelija.

Äiti ja poika soittivat paikalle poliisit, jotka kuljettivat kolmemetrisen käärmeen pois asunnosta. Matelija oli jättiläiskäärmeisiin kuuluva pyton, joka oli asustellut perheen kodissa muutaman viikon ajan. Netissä on julkaistu tapahtumista myös video.