Koirien riemuhetki – uima-allaspuisto vain lemmikkieläimille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suurin osa koirista rakastaa vettä. Etenkin kesällä suoritettu uimasessio saa karvakuonojen kulmat kohoamaan ja suun hymyvirneeseen. Vaikka koiria ei saa viedä yleisille uimarannoille polskuttelemaan, löytyy tuhansien järvien maastamme runsaasti hauvoille sopivia uimapaikkoja.

YouTube
YouTube

Harvoinpa kuitenkaan kokonainen vesipuisto järjestää koirille omaa uima-allaspäivää. Idahossa sijaitsevassa Lakeview Parkissa on useita uima-altaita, jotka on tarkoitettu kesäaikaan vain ihmisten käyttöön. Puistolla on kuitenkin perinne, että altaat annetaan vapaasti hauvojen käyttöön ennen sesongin sulkemista.

Tänä vuonna koirien uima-allasriemusta on julkaistu myös video. On ihastuttavaa huomata, kuinka nelitassuiset lemmikkieläimet ottavat uimaleikeistä ilon irti. Ne juoksevat ja pomppivat vedessä sielunsa kyllyydestä. Video on täynnä eläinten aitoa nautintoa.