Vanhukset kokeilivat virtuaalikypärää: ”Tämä on todella huikeaa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pelikokemukset nousevat uudelle tasolle Oculus Rift -virtuaalikypärän avulla. Realistinen pelaaminen asettaa ihmisille uudenlaisia haasteita, mutta antaa samalla ikimuistoisia kokemuksia. Iäkkäät ihmiset pääsivät testaamaan kypärää.

YouTube
YouTube

Varttuneemman väen edustajat veikkaavat ensitöikseen virtuaalikypärää laskettelulaseiksi, sotavarusteeksi ja avaruusvälineistöksi. Paras veikkaus virtuaalikypärälle lienee sen olevan mielenhallintalaite. Kummastuneiden tervaskantojen riemu repeää, kun he pääsevät kokeilemaan kypärää. Mahtava testi huipentuu taloretken jälkeen vuoristorata-ajeluun ja sen jälkeen koettuun kauhuun. Reaktiot ovat upeita.

Oculus Rift -virtuaalikypärä tarjoaa uudenlaisia innovaatioita myös videopelien suhteen. Videopelit ovat muuttuneet yksinkertaisen ohjaimen näpyttelystä koko keholla hallittaviksi areenoiksi.