Rakennusmies häiritsi piirrettyjen katsomista – pikkupoika yritti tappaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Piirrettyjen katseleminen on yleensä erittäin mukava ja rauhoittava hetki, jota muiden ei toivoisi häiritsevän lainkaan. Jos niin kuitenkin käy, niin reaktio ei toivottavasti ole kenellään samanlainen kuin eräällä kiinalaisella pikkupojalla.

Rakennusmies Liu Mai oli kiipeilemässä narujen varassa Guizhoussa sijatsevan pilvenpiirtäjän seinustalla, koska hänen piti porata seinään reikiä lentokoneiden varoitusvalojen kiinnittämistä varten. Poraaminen kuitenkin häiritsi 10-vuotiasta Tang Chu -nimistä pikkupoikaa, joka oli katsomassa televisiosta piirrettyjä.

Rakennusmies järkyttyi huomatessaan pikkupojan nojaavan ulos ikkunasta puukko kädessään. Kaikeksi onneksi rakennusmiehen työtoveri huomasi tilanteen ajoissa ja onnistui pelastamaan miehen putoamiselta ja lähes varmalta kuolemalta. Poika kertoi poraamisen häirinneen hänen piirrettyjen katseluaan. Nyt poika on passitettu vihanhallintakurssille.