Bugatti-ökyauto houkutteli naisia treffeille – karu totuus paljastui pian

Autot · Tim Isokivi

Olemme kertoneet onnenonkijoista, jotka kiinnostuvat miehestä vasta nähtyään hänen komean ja hulppean auton. Videoilla on näytetty naisia, jotka lankeavat samaan ansaan kerta toisensa jälkeen. TwinzTV on päättänyt testata asiaa.

YouTube
YouTube

He panivat testi-isännäksi miehen, joka nojailee rantatiellä upeaan Bugatti Veyron -autoon. Hän kysyy ohikulkevilta naisilta, tietäisivätkö he hyvän ruokapaikan, jonne voisivat mennä syömään. Neitokaiset suorastaan innostuvat asiasta, mutta kun mies kertoo, että hänen autonsa on hieman vanhempi ja edullisempi malli Bugattin takana, lähtevät neitokaiset pois.

Törkeä käyttäytyminen saa kuitenkin käänteen, kun yksi naisista on valmis lähtemään miehen kanssa syömään, vaikka hän ajaakin huomattavasti vanhemmalla autolla. Video kertoo ainakin sen, että moni neitokainen saattaa menettää elämänsä rakkauden tuijottamalla pelkästään miehen taloudellista statusta – sääli. Kaikki naiset eivät kuitenkaan tuijottaneet pelkkää autoa.