Kim Kardashian lopettaa realitysarjoissa – fanit järkyttyivät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, kuinka malliuraa aktiivisesti luova Kendall Jenner haluaa karistaa tosi-tv -julkkiksen viitan harteiltaan ja keskittyä täysillä uraansa ilman realityohjelmaa kuvaavia kameroita. Nyt myös Kardashianien muhkeimmalla takapuolella varustettu Kim on aikeissa panna televisio-ohjelman osalta pillit pussiin.

Syy on tietysti Kanye Westissä, joka on suositellut realityohjelmien lopettamista jo pitkään. Mies ei itse suostu esiintymään miljoonia katsojia television eteen keräävässä Rikkaat Kardashianit -realityohjelmassa. Kanye ei kuitenkaan pakota vaimoaan lopettamaan, mutta toivoisi myös Kimin suosivan hieman yksityisempää elämäntyyliä. Kimin fanit ovat tyrmistyneet päätöksestä.

Kim Kardashian nousi aikoinaan julkisuuteen seksivideon avulla. Sen jälkeen nainen on kerännyt faneja realityohjelman avulla, ja tätä nykyä hän tähdittää rahakasta brändiä ympärillään. Sarjan lopettamispäätös on varmasti vaikea, sillä hänen koko perheensä on myynyt elämänsä realityohjelmalle, People-lehti sivaltaa.