Leijona kohtasi pelastajansa – ikimuistoinen tapaaminen videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tavallisia kotikissoja suuremmat kissapedot omaavat samanlaisia luonteenpiirteitä kuin pienemmät mirrit. Eläinten ja ihmisten välinen tunneside voi kasvaa varsinaiseksi ystävyydeksi, joka kestää eliniän ajan. Nyt verkkovideolla näytetään leijonan ja ihmisen koskettava kohtaaminen.

YouTube
YouTube

Valentin Gruener pelasti Sirga-leijonan sen ollessa vasta pieni pentu. Mies vei kissapedon Botswanan Modisa Wildlife Projectin ylläpitämään puistoon. Tätä nykyä Sirga on suurikokoinen leijona, joka rakastaa pelastamaansa miestä edelleen.

Tästä on todisteena video, jolla Sirga pääsee halaamaan Valentinia. Intopiukea leijona hyppää miehen syliin kuin pieni kissanpentu, ja halaa rakkautta suuresti osoittaen. Villieläinten luonnonsuojelijana työskentelevä Valentin työskentelee isojen kissojen elinympäristön säilyttämisen puolesta.