Pekonia seksielämään – erikoisen tuoksuinen liukuvoide

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki tietävät miltä paistettu pekoni tuoksuu. Kypsennetty pekoni aiheuttaa jo pelkällä tuoksullaan enemmän mielihyvää kuin moni muu ruoka. Nyt liharuokien jumalaarretta, eli pekonia on päätetty hyödyntää myös makuuhuoneen puolella. Yksi sana: Pekoniliukastusvoide.

pekoniliukaste01092014

Pekoniaromilla kyllästetty Boink N’ Oink -liukaste on sokeritonta, väritöntä, lateksiystävällistä ja sopii kosher-ruokavaliota kannattaville. Pekoniliukuvoide kuulostaa lähes vitsiltä, mutta se on tarkoitettu sianlihan tuoksusta nautiskeleville eroottisille seikkailijoille. Tuote ei myöskään jätä lakanoihin tahroja, joten kylkisiivun huumassa tuotetta voi läträtä yllin kyllin.

Vain harva lihansyöjä sanoo pekonille ei. Yksi syy piilee sian kylkisiivujen huumaavassa tuoksussa. Kerroimme taannoin, että pekonissa on peräti 150 haihtuvaa orgaanista yhdistettä, jotka edistävät pekonin lihaisan tuoksun syntymistä. Tämä on syy tuotteen aivonystyröitä hyväilevälle tuoksulle. Pekonin tuoksua on lisätty keinotekoisesti myös saippuoihin ja deodorantteihin.