Pikkupossun riemu tallentui päivän hauskimmalle videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oli kyse kissanpennuista, karitsoista tai tipuista, edustavat eläinten poikaset aina maailman suloisimpien olentojen ryhmää. Eläinten lapsukaiset ovat päässeet tähdittämään useita verkkovideoita, mutta nyt pääosaroolin pääsee suorittamaan vastasyntynyt porsas.

Hennolla karvalla ja pienellä koolla varustettu töpselinenä on videolla vain muutaman sekunnin, mutta jo tässä ajassa se ehtii aiheuttamaan ihastuneita huokauksia ja söpöyttä ylistäviä huudahduksia. Possu temmeltää ruohon poikki ja pitää juostessaan röhkivää ääntä.

Videolla temmeltävä napero saattaa olla elokuun suloisimman eläinvideon voittaja. Vine-palveluun ladattu video on Allycat226-nimimerkin julkaisema. Taltiointia on katsottu noin 12 miljoonaa kertaa.