Vuokranantajan vaatimus: ”Seksikäs ja seikkailunhaluinen daami”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa vuokrataan asuntoja myös Craigslistin kautta, ja edullisimmat kuukausivuokrat ovat yhden dollarin luokkaa. Esittelytekstistä kuitenkin saattaa paljastua likainen yksityiskohta, jonka mukaan vuokralaisen on oltava vuokranantajan käytettävissä seksuaalista kanssakäymistä varten. Nyt Irlannissa on yritetty samaa.

Irish Mirror uutisoi asuntoilmoituksesta, joka oli julkaistu vuokrailmoituksia julkaisevalla nettisivustolla. Ilmoituksessa kuvailtiin Dublinissa vuokralla olevaa huonetta, mutta vuokralaisen tulisi olla seksikäs ja seikkailunhaluinen neitokainen, joka on valmis jakamaan makuuhuoneen ja vartalonsa. Ilmoitus poistettiin nopeasti ylläpidon toimesta.

Silti netissä on lukuisia vuokrailmoituksia, joissa naisvuokralaiselta vaaditaan savuttomuutta, avarakatseisuutta, seksikkyyttä, itsevarmuutta, ennakkoluulottomuutta ja seikkailunhalua. Näissä ilmoituksissa luvataan yleensä todella edullista vuokraa, mutta muuten vuokrasuhde saattaa äityä hyvin piinalliseksi.