Linkin Parkia 20 eri bändin tyylillä – mestarin esitys vetää sanattomaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikki on rakastettavan monimuotoinen taidelaji, joka kietoo yhteen niin tunteita, ääniä, viestintää kuin taitoa. Lahjakkaat muusikot ymmärtävät musiikin laajana alueena, jossa on mahdollista hyödyntää sävelkulkuja eri tyylejä karttamatta.

YouTube
YouTube

Samaan aikaan kun listaykköset keskittyvät yhteen ainoaan tyyliin, esittelee multitalentti Anthony Vincent kertaheitolla 20 eri musiikin lajityyppiä.

Netissä musiikinystäviä villitsevä Vincent on kerännyt itselleen fanijoukkoa Ten Second Songs -YouTube-kanavallaan. Nyt herra ottaa haltuun Linkin Parkin ikihitti In The Endin ja laulaa kaikille tutun kappaleen eri bändejä esittäen. Vaikka biisi pysyy sanomalleen uskollisena, on lahjakas mies napannut mukaan jokaisen tyylilajin ominaisimmat piirteet.

In The End kaikuu 20 muokattuna versiona, ja mukana ovat muun muassa Kornin, Eminemin ja The Doorsin versiot. Pantera-paitainen mies lyö ällikällä, sillä tämän videon perusteella hän pystyisi korvaamaan esimerkiksi yhden festivaalin kaikki bändit yksin tietokoneensa taustanauhan kera.