Pässi hyökkäsi UAV-helikopteri kimppuun – arvaa kumpi voitti?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tekniikan kehittyessä ja radio-ohjattavien lentolaitteiden hintojen tullessa alas internetissä on nähty yhä enemmän harrastajien UAV-koptereilla tekemiä näyttäviä videoita. Kaikki eivät kuitenkaan ole lähelleen pörräämään tulevista koptereista innoissaan.

YouTube
YouTube

Tuoreella Youtube-videolla mies kuvaa UAV-kopterilla metsää, kunnes laite saapuu mustan pässin läheisyyteen. Lammas suhtautuu vihamielisesti lentävään laitteeseen ja käy sen kimppuun näyttävät sarvensa edellä. Kopterin omistajan saapuessa paikalle pelastamaan laitettaan pässi käy myös miehen kimppuun.

Kopteri ja videon tehnyt mies säästyivät tilanteesta ilman vakavia vammoja. Videolla esiintyvä UAV-kopterin käyttäjä on myös videolla nähtävän pässin omistaja. Videon kuvauksen mukaan mies pelasti lampaan sen alkuperäiseltä omistajalta, joka oli lopettamassa aggressiiviseksi käynyttä eläintään.