Tekstaamisen ja ajamisen karu seuraus – naiselle tolppa takapuoleen

Autot Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, että Instagramissa tuli muotiin hashtag, jossa pääosaan nousi #driving ja sen eri variaatiot, kuten #drivinghome, #drivingtowork ja kaikista älyttömin #drivingselfie. Viimeksi mainittu tarkoittaa autoa ajaessa kännykällä otettua omakuvaa. Nämä kaikki tulisi kieltää lailla.

YouTube
YouTube

Ihmisten ei kannata räplätä puhelimiaan autolla ajaessa. Tästä esimerkkinä on coloradolaisen Christina Jahnzin tapaus, jossa hän lähetti ääniviestiä puhelimella samaan aikaan kun ajoi kiireellä tapaamiseen. Hän oli juuri antanut lapselleen kyydin soittotunnille. Kun hän jatkoi matkaansa ja irrotti katseen tiestä, törmäsi nainen autollaan tien suojakaiteeseen.

Kaiteessa ollut puutolppa survoutui auton läpi naisen reiteen ja pakaraan. Tanko saatiin poistettua leikkauksessa, mutta naiselle jäi takapuoleen hurjat yli 40 tikin muodostamat arvet. 9 News -uutiskanavalle haastattelunsa antanut nainen haluaa muistuttaa ihmisiä lopettamaan auton ratissa tekstailemisen.