James Bond -tähti kuoli

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond -elokuvan pahiksena aikoinaan maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut näyttelijä Gottfried John on menehtynyt 72-vuotiaana. Hän kuoli maanantaina Munchenissa hävittyään taistelun syöpää vastaan. saksalainen WDR uutisoi.

Splash
Splash

Yllä olevassa kuvassa näyttelijä nähdään osallistumassa vuoden 2011 24th European Film Awards -gaalaan Berliinissä. Näyttelijäuransa jo 1970-luvulla aloitanut Gottfried John muistetaan parhaiten vuonna 1995 ensi-iltansa saaneesta 007 ja Kultainen silmä -agenttielokuvasta, jossa hänet nähtiin kenraali Ourumovin roolissa. James Bondin roolia elokuvassa esitti Pierce Brosnan, joka on nyt esittänyt surunvalittelunsa edesmenneen ystävänsä ja työtoverinsa poismenon johdosta.

Julkaisu käyttäjältä Pierce Brosnan.