Hamsterilta näyttävä muffinssi leviää verkossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme keväällä kalifornialaisesta tytöstä, joka löysi sattumalta muffinssipaketista hänen lemmikkichihuahualtaan näyttävän herkun. Muffinssi oli kuin ilmetty koira. Nyt otsikoihin on noussut toinen lemmikkieläintä erehdyttävästi muistuttava kuppikakku.

Foleymatt julkaisi Redditiin kuvan muffinssistaan, joka näyttää enemmän hamsterilta kuin leivokselta. Häiritsevän paljon eläimeltä näyttävä herkku on saanut muilta redditoreilta runsaasti kommentteja, ja monet mieltävät näyn kummalliseksi. Muffinssi on kuin pieni jyrsijä.

Olisi mielenkiintoista tietää, aloittiko Foleymatt muffinssin syömisen ronskisti ”hamsterin päästä” puraisten. Etenkin syksyllä sadonkorjuun aikaan ihmiset innostuvat esittelemään hauskan muotoisia ja näköisiä porkkanoita, omenoita ja muita kasvimaiden tuotoksia. Toisinaan ruokiin ilmestyy Raamatun hahmoja.