Suomalaismies teki Wu-Tang Clanin hitin uusiksi – leffarepliikeillä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkista kotoisin olevaa Wu-Tang Clan -yhtyettä on kuvailtu jopa kaikkien aikojen legendaarisimmaksi hiphop-kokoonpanoksi. Wu-Tang Clan on valmistellut jo muutaman vuoden ajan kuudetta A Better Tomorrow -levyään, jonka on määrä ilmestyä kauppojen hyllyille vielä tänä vuonna.

YouTube
YouTube

Yksi Wu Tang Clanin tunnetuimmista kappaleista on vuoden 1993 Enter the Wu-Tang (36 Chambers) -levyllä kuultu Wu-Tang Ain’t Nuthing ta Fuck Wit. Nyt kappale on toteutettu uudelleen varsin kekseliäällä tavalla suomalaisen Jukka-Pekka Bohmin toimesta. Youtube-videolla kappaleen sanat ”räpätään” uudelleen lukuisista elokuvista peräisin olevien repliikkien muodossa.

Wu-Tang Clan ilmoitti taannoin julkaisevansa virallisen uutuuslevynsä lisäksi The Wu – Once Upon A Time In Shaolin -albumin, josta tulee markkinoille ainoastaan yksi painos. Harvinaislaatuisella albumilla tulee olemaan 31 kappaletta. Kuuden vuoden aikana nauhoitetun levyn musiikin kerrotaan olevan varsin lähellä yhtyeen 90-luvun alun alkuperäistä Wu-Tang -tyyliä.