Hämmentävä video: Will Smith revitteli Segwaylla hippifestareilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Will Smithin perheestä on kantautunut tänä vuonna toinen toistaa erikoisempia uutisia. Ensin perheen 13-vuotias Willow Smith poseerasi sängyssä seitsemän vuotta vanhemman näyttelijämiehen kanssa ja sitten 15-vuotias Jaden-poika esiintyi Kardashianin ja Westin häissä valkoisessa Batman-puvussa.

YouTube
YouTube

Nyt perheen pää Will Smith on puolestaan kuvattu Burning Man 2014 -festivaaleilla varsin hämmentävissä merkeissä. Videolla näyttelijä-räppäri revittelee muiden juhlavieraiden kanssa Segway-menopelillä keskellä aavikkoa kaasunaamari päässään. Burning Man on Nevadassa järjestettävä vuosittainen suurtapahtuma, jota voisi kuvailla yhdeksi Yhdysvaltojen isoimmista hippitapahtumista.

Will Smithin julkkisperheen nuorin tähti Willow Smith aiheutti äskettäin pahennusta poseeraamalla Instagramissa levinneessä kuvassa sängyllä paidattoman näyttelijä Moises Ariasin kanssa. Arias on 20-vuotias ja Willow 13-vuotias. Los Angelesin lasten- ja perheiden erikoisyksikkö on avannut tutkimukset kuvaan liittyen.