Yuri-kissa ei saanut tarpeekseen silityksistä – näin siinä kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkielämet rakastavat saada huomiota ja rapsutuksia. Kissat saattavat ilmaista hellyydenjanonsa puskemalla omistajaansa päällään tai kävelemällä suoraan syliin silitettäväksi. Nyt netissä valloittaa sydämiä kissa, joka haluaa lisää rapsutusta.

YouTube
YouTube

Nettiin on julkaistu video, jolla nähdään musta persialainen kissa nimeltään Yuri. Se ei saa tarpeekseen omistaja Alexandre de Matosin pään rapsutuksista, vaan näyttää tassullaan miehelle kaipaavansa enemmän hellyyttä. Kissan käyttäytyminen on suloista.

Kissat ovat erinomaisia kiinnittämään omistajiensa huomion, vaikka ne eivät pitäisi edes ääntä. Esimerkiksi monissa perheissä herätään aamuisin siihen, kun kissa tepastelee määrätietoisesti jokaisen sängyssä nukkuvan päällä vuorotellen. Lopullisen huomion kissa saa viimeistään silloin, kun se puree napakasti omistajaa varpaasta tai nenästä.