Näin upea morsian Angelina Jolie oli häissään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin unelmapariskunta Angelina Jolie ja Brad Pitt yllättivät viime viikolla koko viihdemaailman, sillä tähdet olivat menneet naimisiin kaikessa hiljaisuudessa. Yksityinen hääseremonia järjestettiin pienessä ranskalaisessa kappelissa.

angelinajolie06092014b

Hääjuhlista ei ole julkaistu mediassa juurikaan kuva- tai videomateriaalia niiden yksityisen luonteen vuoksi. Nyt Angelina Jolie nähdään kuitenkin hääpuvussaan People- ja Hello! -lehtien kansissa. 39-vuotiaan näyttelijättären päällä nähtiin Atelier Versace -häämekko, jota koristivat hänen lastensa tekemät piirrokset.

Hääjuhliin osallistuivat pariskunnan perheenjäsenet ja läheiset ystävät. Angelina Jolie asteli alttarille vanhimpien poikiensa, Maddoxin ja Paxin saattelemana. Tyttäret Zahara ja Vivienne heittelivät kukkien terälehtiä, kun taas Shiloh-tytär ja Know-poika toimivat sormuksen kantajina.

angelinajolie06092014a