Hollywoodin palkkakuningatar paljastui – todellinen yllätysnimi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Upeasta ulkonäöstään tunnettu 41-vuotias Sofia Vergara seurustelee parhaillaan komean ja kuolatun näyttelijän Joe Manganiellon kanssa. Myös upeasta ulkonäöstään tunnettu Vergara on päässyt toistamiseen Hollywoodin kovapalkkaisimpien naisnäyttelijöiden listan ensimmäiseksi.

Moderni perhe -sarjaa tähdittävä Vergara tienaa yhdestä jaksosta 325.000 dollaria, ja Forbes-talouslehti on laskenut naisen ansainneen yhden vuoden aikana yhteensä 37 miljoonaa dollaria. Kaikki tulot eivät ole kuitenkaan kertyneet näyttelemisestä, vaan summassa ovat mukana myös hänen miljoonasopimukset Pepsin, Cover Girlin, Kmartin ja muiden yhtiöiden kanssa.

Toiseksi listalle nousee Emmy-voittaja ja Kova laki -televisiosarjassa näyttelevä Mariska Hargitay 13 miljoonan vuosituloillaan. Kolmantena on puolestaan The Big Bang Theoryn tähti Kaley Cuoco-Sweeting muhkealla 11 miljoonalla. Sofia osti itselleen hiljattain uuden luksusasunnon. Yli kymmenen miljoonan arvoisessa talossa on 1.100 neliötä sekä seitsemän makuuhuonetta ja 11 kylpyhuonetta. Talo sijaitsee vain kivenheiton päässä Victoria ja David Beckhamin Beverly Hillsin kodista.