10 tapaa avata viinipullo ilman korkkiruuvia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jokainen joskus alkoholia nauttiva on varmasti törmännyt jossain kohtaa elämäänsä ikävään tilanteeseen: Viinipullossa on kierrekorkin sijaan perinteinen korkki, eikä korkkiruuvia löydy mistään.

YouTube
YouTube

Youtuben FoodBeast-kanava esittelee tuoreella videollaan kymmenen epätyypillistä keinoa viinipullon avaamiseen, ja tarjoilee samalla kiinnostavia faktoja viinistä ja sen historiasta. Videon vinkit kannattaa pistää hyvin mieleen, sillä pullon saa auki mitä erilaisemmilla jokapäiväisillä esineillä kunhan vain näkee hieman vaivaa.

Useimpien tunteman ruuvimeisselikeinon lisäksi pullon voi avata esimerkiksi vasaralla ja nauloilla, puukolla ja pahassa paikassa jopa hammasharjalla. Todellisten gangstereiden keino on videon mukaan avata pullo puhalluslampulla, jota ei tosin voi suositella kyseisen työkalun käyttöön tottumattomille.