Nyt on niukka asu! Jättikö Alessandra jotain pukematta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secret -yhtiön supermalli Alessandra Ambrosio on on mallinuransa lisäksi työstänyt myös omaa Ale-nimistä vaatemallistoaan. Alkuvuoden hän keskittyi lähinnä perhe-elämään, mutta kesän aikana kaunotar on jälleen palannut otsikoihin. Alessandra palasi äskettäin rauhalliselta perhelomalta.

Eilen supermalli oli jo ehtinyt suunnata New Yorkiin ja siellä Park Hyattissa järjestettyyn 2nd annual Fashion Media Awards -tapahtumaan. Perheenäiti oli valinnut ylleen poikkeuksellisen paljastavan asun, jota joku olisi voinut pitää jopa pilailuna.

33-vuotias Alessandra Corine Ambrosio syntyi Erechimissä Brasiliassa vuonna 1981. Hän aloitti mallin uransa jo teini-ikäisenä. Neito on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.