Lehti: Jennifer Aniston viimeinkin raskaana!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme jo viime vuonna, että Frendit-sarjan myötä supertähdeksi 90-luvulla noussut näyttelijätär Jennifer Aniston tahtoo tulla raskaaksi mahdollisimman pian. Nyt haikaran kerrotaan kirjanneen kalenteriin Jenniferin ja hänen kihlattunsa osoitteen ensi vuodeksi.

Aiemmin Jennifer Aniston sanoi, että hänen tavoitteenaan on tulla raskaaksi ennen talvella vietettyjä 45-vuotissyntymäpäivä. Tämä ei kuitenkaan onnistunut kuin vasta nyt, mikäli uskomme tähden lähipiiriä. OK!-lehden saamien tietojen mukaan Frendit-näyttelijä ja hänen tuleva aviomies 43-vuotias Justin Theroux odottavat ensimmäistä lastaan. Asiasta ei hiiskuta vielä virallisella tasolla. Jennifer haluaa odottaa, että raskaus on edennyt yli kolmen kuukauden, jolloin vauvan terveys varmistuu.

Jennifer Aniston on ottanut hedelmöityshoitoja suhteellisen korkean ikänsä vuoksi. Hän on myös jäädyttänyt munasolujaan. Naisella ei ole ollut pakonomaista tarvetta tulla äidiksi, koska hän osaa olla omien sanojensa mukaan elämään tyytyväinen sellaisena kuin se on.