Calvin Harrisin voittokulku jatkuu – ylitti haamurajan Spotifyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman parhaiten tienaava DJ-tuottaja Calvin Harris nousi äskettäin palkkalistan kärkeen, kun talouslehti Forbes kertoi hänen tienaavan huikeat 66 miljooonaa euroa vuodessa. Se on lähes tuplasti enemmän kuin listan kakkosena oleva David Guetta.

Jättimenestys näkyy myös soittomäärissä, ja nyt Spotify on ilmoittanut, että Calvin Harrisin kappaleita on kuunneltu suoratoistopalvelussa jo yli miljardi kertaa.

Ennätyksen kunniaksi Calvin Harris isännöi Spotify Playlist Takeover -livestriimausta tiistaina 9. syyskuuta kello 22.00 alkaen. Artistin itsensä valitsemia ja esittelemiä biisejä voi kuunnella Spotifyn Todays Top Hits -listasta.

– Tämä on virstanpylväs Calvinin uralle ja ansaitusti todistaa sen, että hän todella on kansainvälisten tähtien joukossa. Calvinin menestys on ollut ainutlaatuista, ja koko Columbian väki on hänestä erittäin ylpeitä, Columbia Records UK:n johtaja Mark Terry kommentoi.