Video paljasti DJ-tähden huijariksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina DJ-tähdet ovat nousseet suosiossaan niin sanottujen oikeiden artistien ohi, sillä he tienaavat kymmeniä miljoonia euroja vuodessa ja myyvät stadioneita täyteen katsojia. Samalla on kuitenkin paljastunut nolo totuus, sillä monet DJ-tähdet eivät todellisuudessa tee lavalla mitään.

YouTube
YouTube

Nyt kolumbialainen DJ-tähti Natalia Paris on jäänyt kiinni juuri tällaisesta huijauksesta, kun hänen yläpuolelleen pääsi videokuvaaja tallentamaan mitä laitteiden äärellä oikeasti tapahtuu. Videolta käy ilmi, että naistähti vain näyttelee painelevansa nappuloita toistensa perään, kun musiikki tulee pääosin valmiina miksauksena. Hauskin näky nähdään ajassa 2:20, kun DJ nollaa kolmoskanavan equalisaattorin kaikki säädöt ja nostaa liu’un ylös kappaleen vaihtuessa.

Verkossa on julkaistu useita videoita, joissa nähdään mitä DJ-tähtien esiintymisten aikana todellisuudessa tapahtuu. Usein koko keikkasetti tulee nimittäin alusta loppuun nauhalta valmiina miksauksena, joka ei välttämättä ole edes kyseisen artistin itsensä miksaama. Tätä noloa ilmiötä on perusteltu sillä, että valoshow ja pyrotekniikka vaativat kaiken olevan valmiina. Niin ei tietenkään todellisuudessa ole.