Koiran itkupotkuraivarit naurattavat netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki lemmikinomistajat tietävät, että heidän eläimillään on oma luonteensa, joka tekee siitä yksilöllisen. Toisinaan karvakuonot saattavat kiukutella omistajilleen pikkulasten tavoin, ja nyt näemme tästä klassisen esimerkin. Husky ei halua kotiin.

YouTube
YouTube

Verkkovideolla on lemmikkikoira, joka panee omistajalleen vastaan kuin uhmaikäinen ipana. Husky on päässyt päivittäiselle koirapuistokäynnille. Kotiinlähdön aikaan se on kuitenkin hyvin eri mieltä omistajansa kanssa. Koira ulvoo kovaäänisesti vastaan kuin itkien, että se ei halua vielä lähteä pois.

Koira huutaa surkuhupaisasti: ”Eiiiiii”, vaikka omistaja yrittää houkutella sitä sinnikkäästi. Jopa huskyn koirakaverit yrittävät komentaa itsepäistä lemmikkiä haukuilla, mutta husky on päättänyt jäädä vielä puistoon leikkimään. Omistajan auktoriteettia vähentää se, että naisen on vaikea pitää pokkaansa ulvovan lemmikkieläimen kanssa. Lopulta koira antautuu ja tallustelee muiden karvakuonojen vanavedessä koirapuiston porteille.