Mariah Carey määräsi miehensä puhekieltoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin popdiiva Mariah Careyn ja hänen aviomiehensä Nick Cannonin ajautuneen asumuseroon. Cannon on sittemmin ruotinut pariskunnan eroon johtaneita syitä julkisesti, mutta päättäväinen popmaailman kuningatar on pannut puheelle stopin.

Kesäkuusta saakka erillään asuneet Carey ja Cannon ovat aloittaneet avioeroprosessinsa. Daily Mirrorin mukaan pariskunnalla onasiakirjat valmiina lopullista eroa varten. Avioerossa ei jouduta jakamaan kummankaan suurta omaisuutta, ja lakipykälien noudattamisen otaksutaan sujuvan jouhevasti.

Sopimukseen kuuluu kuitenkin kohta, jossa Cannonia kielletään puhumasta Mariahista sanaakaan tai nainen vastaa oikeustoimilla. Mariah Careyn tiedetään kontrolloineen aviomiestään ja heidän yksityiselämäänsä koko suhteen ajan. Nick on huomattavasti avoimempi persoona. Nick Cannon viettää yönsä hotellissa, jotta välttyisi pariskunnan tulisilta riidoilta.

45-vuotias Mariah on hyvin epäileväinen 33-vuotiaan sulhonsa suhteen, ja hän jopa palkkasi taannoin miehelle oman turvamiehen Las Vegasin lomalle. Turvamiehen tehtävänä oli pitää Cannon erossa vieraista naisista. Vuodesta 2008 saakka naimisissa ollut pari pani kartanonsa myyntiin heinäkuussa. Heillä on neljävuotiaat kaksoset Moroccan ja Monroe.