Nick Carterille oma realityohjelma – vaimo vihaa poikabändejä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ysärijätti Backstreet Boys on yrittänyt comebackia monesti menestysvuosien jälkeen, mutta heidän nykysuosionsa on jäänyt koko maailman mittakaavalla torsoksi. Yhtyeen siloposki Nick Carter jatkaa kuitenkin onnellista elämää myös ilman parrasvaloja.

Nick Carter meni alkuvuodesta naimisiin rakastamansa naisen Lauren Kittin kanssa. Laulaja kertoo ihastumisen syyksi sen, että nainen ei voi sietää poikabändejä. Hän on erityisen onnellinen siitä, että nainen on tavallinen ja elänyt julkisuuden ulkopuolella.

– Hän on kaikkea, mitä olen naiselta halunnut. Kun hän kertoi vihaavansa poikabändejä, tiesin hänen olevan Se Oikea, Nick kertoo OK!-lehdelle.

Pariskunta nähdään pian joka tapauksessa pinnalla, kun he saavat oman I Heart Nick Carter -realitysarjan. Bäkkäri-Carter on kertonut sarjan antavan hyvän kuvan siitä, minkälainen hän on oikeasti. Lauren ei innostunut sarjasta, mutta lämpeni ajatukselle ajan kanssa.

Carterin perheenjäsenten elämää ovat vuosikausia varjostaneet erilaiset päihde- ja huumeongelmat, kun hänen pikkuveljensä Aaron on joutunut isoveljensä tavoin vieroitukseen ja hänen pikkusiskonsa Leslie kuoli yliannostukseen. Mies kertoo, että realitysarjassa käsitellään myös näitä aihealueita ilman sensuuria.

New Yorkista kotoisin oleva Nick Carter on 100 miljoonaa albumia myyneen Bacstreet Boysin nuorin jäsen. Mies kokeili soolouraa vuonna 2002 ja julkaisi tällöin Now Or Never -nimisen levyn. Carter on seurustellut muun muassa Paris Hiltonin ja Ashlee Simpsonin kanssa.