SWAT-erikoisjoukot iskivät kesken nettipelin – isku tallentui videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa poliisin toimintaa on kritisoitu viime aikoina valtavasti, kun kävi ilmi, että poliisit tappavat vuosittain jopa lähes 500 ihmistä. Poliisille on hankittu suuria määriä armeijatason aseistusta, jota käytetään teloitustyyliin ampumalla myös aseettomia ihmisiä.

YouTube
YouTube

Eräällä tuoreella videolla nähdään nyt miten poliisit tekivät SWAT-erikoisjoukon tukemana ratsian erään nettipeleihin keskittyneen ryhmän tiloihin. Raskaasti aseistautuneiden poliisien rynnäkkö tallentui Kootra-nimisen pelaajan pelivideolle. Onneksi tällä kertaa ketään aseetonta ei ammuttu.

Verkossa on julkaistu lukemattomia videoita, joissa liipasinherkät oman elämänsä Rambot ampuvat ihmisiä lähes huvikseen. Vielä useammalla videolla poliisit uhkaileva ampumisella. Eräässä tapauksessa SWAT-erikoisjoukkojen jäsen heitti välähdyskranaatiin yksivuotiaan pikkupojan sänkyyn sillä seurauksella, että poika vammautui vakavasti.