Tässä se on! Apple Watch on odotettu älyrannekello

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologiajätti Apple on hetki sitten julkistanut uuden jo vuosia odotetun tuotteensa, Apple Watch -älykellon. Kellon kehityksestä on tihkunut tietoja julkisuuteen jo vuosien ajan, mutta nyt sen odotetaan muuttavan ihmisten tavat käyttää rannekelloa.

Apple
Apple

Kellon käyttämiseen tarvitaan myös iPhone, minkä ansiosta kellossa toimii myös Siri-ääniavustin. Kahdessa eri koossa julkaistun kellon kerrotaan olevan äärimmäisen tarkka, ja pysyvän ajassa peräti 50 millisekunnin tarkkuudella. Muiden valmistajien älykellojen tavoin myös Applen kellon näyttöä voidaan personoida monin tavoin samoin kuin sen erilaisia rannekkeita.

Retina-näytöllä varustetulle Aoplen kellolle asetettiin jo ennakkoon suuret odotukset uusista toiminnallisuuksista, ja odotukset lunastettiin. Kello nimittäin seuraa kantajansa terveydentilaa muun muassa pulssia aistimalla. Se antaa mahdollisuuden monenlaisiin terveydellisiin sovelluksiin.

Apple
Apple