Ultracool kissa! Heitti yläfemmat pyöräilijän kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissat voi opettaa noutamaan ja istumaan aivan kuten koiratkin. Viiksiniekkojen valmentaminen vaatii tosin omistajltaan pitkää pinnaa ja taitoa houkutella katti temppuilemaan. Yleensä kissat esittävät helpommin erikoistaitojaan leikin avulla.

YouTube
YouTube

Jana Salzman on julkaissut verkkoon videon, jolla nähdään Crystal-niminen kissa. Taloyhteisön toisen kerroksen terassilla makoskeleva mirri seuraa tarkasti katseellaan tutun pikkupojan pyöräajelua. Kun poika saapuu kissaystävänsä kohdalle, ojentaa hän kätensä eläintä kohti.

Kissa paiskaa tassua lapsen kanssa. Kissat viihtyvät ihmisiä korkeammilla paikoilla ja niille voi heitellä esimerkiksi leluja virikkeeksi. Maukuvat eläimet osaavat ottaa taitavasti koppeja. Videon poika ja kissa näyttävät antaneen toisilleen yläfemmoja ennenkin.